Ga naar content

Het aantal ransomware aanvallen neemt wereldwijd toe en steeds meer organisaties reserveren extra budget om ransomware te bestrijden. Met LastPass Enterprise wordt wachtwoordbeveiliging makkelijk gemaakt.

Explosie aantal ransomware aanvallen verklaart

Volgens ICT-Magazine Computable is het aantal aanvallen waarbij gebruikt wordt gemaakt van zogeheten ransomware wereldwijd verdubbeld (bron: 'Wereldwijd verdubbeling ransomware aanvallen). De coronapandemie heeft een bijdrage geleverd aan de grote toename van deze vorm van cybercriminaliteit. Gelukkig blijkt uit onderzoek ook dat steeds meer organisaties extra budget reserveren voor ICT-security en het afslaan van deze aanvallen.

ransomware

Bescherm wachtwoorden met LastPass Enterprise

Wist je dat bij liefst 85% van alle datalekker er sprake is van phishing, gestolen inloggegevens of een menselijke fout?* Biedt daarom jouw medewerkers de kans om de persoonlijke gegevens van hun gezin te beschermen en die informatie tegelijkertijd op alle apparaten beschikbaar te maken. Geef je medewerkers en hun gezinnen de kans om overal gewoon veilig te leven en werken met LastPass Families. Je medewerkers krijgen een persoonlijk LastPass-account plus vijf extra licenties die ze cadeau kunnen geven aan familie of vrienden, zodat hun wachtwoorden goed worden beschermd door LastPass.

LastPass doet zijn werk: wachtwoorden aanmaken, onthouden en invullen. Zo kunnen medewerkers ook hun werk doen.

* Enquête over de psychologie van wachtwoorden, LastPass, 2020

Aan de slag met LastPass

Bekijk meer informatie over vraag direct jouw licentie aan voor LastPass Enterprise. Klik hier voor meer informatie. Op deze pagina vind je prijsinformatie, handleidingen en veel gestelde vragen.