SUSE Linux (onderdeel van Micro Focus)

SUSE (onderdeel van Micro Focus) is een pionier op het gebied van open source software en levert betrouwbare, interoperabele oplossingen voor Linux en cloud-infrastructuren die organisaties helpen sneller te reageren, complexe processen te beheren en kosten te verlagen. 

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

SUSE Linux Enterprise Server

SUSE Linux Enterprise Server is een bijzonder betrouwbaar, schaalbaar en veilig besturingssysteem voor servers dat de drijvende kracht achter uw fysieke en virtuele workloads vormt. Met deze basis kunnen bedrijven zakelijke services leveren, netwerken beveiligen en heterogene IT-resources beheren.

SUSE Manager

SUSE Manager biedt de beste beheerfunctionaliteit en geeft organisaties de mogelijkheid SUSE Linux Enterprise in fysieke, virtuele en cloudomgevingen van begin tot einde met één centrale oplossing te beheren. Dit heeft tot resultaat dat ondernemingen de totale beheerkosten kunnen verlagen en tegelijkertijd de compliance en servicekwaliteit kunnen verbeteren.

SUSE Linux Enterprise Desktop

SUSE Linux Enterprise Desktop geeft u toegang tot essentiële functionaliteiten: u kunt gebruik maken van tientallen applicaties, waaronder een webbrowser, e-mail en multimediaspelers. Het werkt met Windows, Mac, UNIX en andere besturingssystemen.

SUSE OpenStack Cloud

SUSE OpenStack Cloud is een geautomatiseerd cloud computing platform waarmee IT-organisaties snel Infrastructure-as-a-Service private clouds kunnen implementeren en deze moeiteloos kunnen beheren. SUSE OpenStack Cloud is een combinatie van het OpenStack project met SUSE engineering en support. SUSE OpenStack Cloud verbetert de inzet van resources en versnelt de IT-dienstverlening via een veilige en volledig ondersteunde cloudomgeving.

 

Meer informatie?

Stephanie en Lina, onze Servicedeskmedewerkers, beantwoorden graag al uw vragen over SUSE Linux.

Ze zijn bereikbaar via servicedesk@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 - 420 13 96.


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Het contract loopt tot 30-6-2019. SUSE Linux Subscriptions zijn aan te schaffen voor 1 of 3 jaar. De 1 of 3 jaar gaan in op het moment dat de bestelling geplaatst wordt. De looptijd van de subscriptions kan daarmee anders zijn dan de looptijd van de overeenkomst.

 

Licentievorm

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

U krijgt na de verwerking van de bestelling een e-mail met daarin een link naar alle benodigde zaken zoals downloads en/of codes.

Ondersteuning

De SUSE Linux-producten zijn op basis van abonnement en voor alle producten zijn er 2 mogelijkheden: Standard of Priority. Log in voor meer informatie.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten