LanSchool

Hoe benut je alle computers, laptops, tablets en chromebooks optimaal binnen een lessituatie? Het programma LanSchool kan daar sterk aan bijdragen. Ook bij BYOD situaties!

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

LanSchool – Classroom Management Software

Hoe benut je alle computers, laptops, tablets en chromebooks optimaal binnen een lessituatie? Hoe kan een docent nog volgen wat er allemaal op de computers gebeurt en de leerlingen direct ondersteunen? De oplossing daarvoor is het programma LanSchool! 

Totaal overzicht

Voor de docent is het mogelijk om de les te starten met een algemene presentatie via het beeldscherm van de leerlingen. Zo kunnen de eerste aanwijzingen gegeven worden. De docent kan ook meekijken en heeft een totaal overzicht van alle beeldschermen binnen de klas. Is iedere leerling echt bezig is met de opdracht? De docent kan de leerling gemakkelijk adviseren en instrueren met behulp van de chat-functie of zelfs de gehele computer overnemen. Zo kunnen leerlingen ook goed individueel begeleid worden.

Toets afnemen via computer

Daarnaast kan met LanSchool ook gemakkelijk een toets worden afgenomen met behulp van de computer. Met de meegeleverde toetsenmaker kunnen docenten snel goed/fout of multiple-choice vragen maken. Zo kan de docent na afwikkeling van een stuk leerstof gemakkelijk zien of alle leerlingen de stof goed begrepen hebben.

Inzicht gebruik schoolnetwerk

Vanuit systeembeheer kan eenvoudig worden bijgehouden of de computers en het schoolnetwerk goed worden gebruikt. Via LanSchool kan worden meegekeken op alle leerling-computers en kan worden opgetreden bij onjuist gebruik. Zo kan bijv. extreme belasting van het netwerk door ongewenste downloads worden voorkomen. Plezierig is daarbij dat LanSchool zelf geen zwaar beroep doet op de netwerkcapaciteit!

Breed ingezet

Het programma LanSchool wordt al vele jaren breed ingezet in het Nederlandse onderwijs. Het pakket scoort hoog vanwege het gebruiksgemak en de effectiviteit. Bij LanSchool wordt alert gereageerd op signalen uit het onderwijsveld: de top uit die wensenlijst wordt steeds gezien als prioriteit bij de verdere ontwikkeling.

Privacy

Bij het gebruik van Classroom Management Software spelen regels rondom privacy en privacybescherming een duidelijke rol. Bij LanSchool wordt rekening gehouden met de nieuwe wetgeving rond privacy.

Als u daar meer over wilt weten, lees er meer over op de website van LanSchool.

> Whitepaper (pdf-bestand) Extra informatie over privacy en het gebruik van LanSchool Classroom Management Software.

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Looptijd van de licentie is op basis van eeuwigdurend gebruiksrecht inclusief 1 jaar recht op upgrades en onderhoud.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

Leverancier levert serienummer en link voor download van de software per mail.

Ondersteuning

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten