Het trainingsaanbod van SLBdiensten vindt u op Slimindeklas.nl.

SLBdiensten draagt met trainingen eraan bij dat ICT’ers, docenten, medewerkers en bestuurders (en leerlingen en ouders) de digitale mogelijkheden optimaal benutten. Met als resultaat dat het onderwijs nog beter wordt voor alle betrokkenen.

Inspiratie

Slim in de klas verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op het gebied van:

  • Office 365 voor gebruikers
  • STEAM
  • Adobe
  • Technische Microsoft-toepassingen
  • Security & privacy (inclusief AVG)

Voor elk aandachtsgebied hebben we meerdere trainingen ontwikkeld, speciaal gericht op het onderwijs. Het geleerde kunt u direct in de praktijk toepassen. 

Onderwerpen

Mogelijk onderwerpen zijn: Outlook, OneDrive, Sharepoint, Teams, OneNote, Class Notebook, Word, Excel, PowerPoint, Forms, Sway, Minecraft, Micro:bit, 3D printen, Office 365 beheer, Teams beheer, Intune, Security, Azure, AVG, Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, XD, Acrobat, Dimension en Spark.

De lijst met onderwerpen wordt steeds langer. Het actuele overzicht vindt u op slimindeklas.nl.

Maatwerk op locatie

Veel trainingen zijn via open rooster te boeken. Maar we verzorgen ook veel maatwerksessies op locatie. Welk doel heeft u voor ogen? Wilt u deelnemers vooral inspireren? Of echt aan de slag laten gaan met een specifiek onderwerp? Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Van een inspiratiesessie van 30 minuten tot en met een uitgebreide training, we stemmen het programma met u is af.

Meer informatie

We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via training@slimindeklas.nl en 020 4201 396.