Ga naar content

Bij SLBdiensten bieden wij ondersteuning bij het hele thema Cloud. Van advies en licenties tegen speciale onderwijsprijzen tot en met migratie en beheer via partners. Wij zijn gespecialiseerd in cloud voor het onderwijs door onze uitgebreide ervaring met het primaire onderwijsproces en gedegen kennis van het secundaire IT-proces.

Diensten SLBdiensten (en partners)

Advies in gebruik Azure

Hulp bij het uitzoeken welke diensten passen bij de onderwijsbehoefte van mijn school. Eventueel aangevuld met een Azure Quick Scan waarbij onze partner IT-Workz de IT omgeving van jullie school in kaart brengt.

Licentie

Via onze unieke overeenkomst met Microsoft kunnen wij scholen zowel een Enterprise agreement als CSP-programma aanbieden met de nodige voordelen per pakket.

Uitgebreide support

Van technische ondersteuning tot kostencalculatie en hulp bij het maken van een business case. Voor alle (specifieke) vragen die jouw school heeft zijn wij direct beschikbaar.

Partner services

Via onze diverse partners zijn wij in staat om bij elke Azure-hulpvraag ondersteuning aan scholen te bieden.

Voordelen Azure via SLBdiensten

Directe lijnen met Microsoft en mogelijkheid voor scholen om gebruik te maken van enterprise agreement

Via onze exclusieve Enterprise agreement met Microsoft kunnen wij scholen een subscriptie bieden die onder de aanbestedingsregels valt. Wat nergens anders in de markt voor VO scholen beschikbaar is. Uiteraard verschillen prijzen per situatie, maar wil jij weten hoeveel voordeel jouw school kan krijgen, neem dan contact met ons op.

Voordelen unieke Enterprise agreement Microsoft via SLBdiensten

Je valt onder de AVG bescherming die de Nederlandse overheid met Microsoft heeft afgesproken. Daarnaast heb je geen zorgen meer over aanbestedingen, die tijdrovend en belastbaar voor jullie onderwijsinstelling.

Specifiek gericht op het onderwijs

Wij werken al 20+ jaar exclusief voor het onderwijs en zijn dus bekend met de specifieke behoeftes van scholen. Zo hebben wij bijv. veel ervaring met het ondersteunen van scholen bij het maken van een business cases voor het gebruik van Azure. Daarnaast hebben wij een uitgebreide technische kennis van Azure en zijn wij Microsoft Gold partner cloud waardoor we ook over directe lijnen met Microsoft beschikken.

Onafhankelijk en scholen in controle

Als SLBdiensten zijn wij onafhankelijk en zijn scholen zelf in controle over hun Azure omgeving. Wij werken niet met een zogenaamde partner lock-in. Jouw school heeft alle vrijheid om bijv. een eigen migratie -of beheerpartner te kiezen. Uiteraard kunnen wij door ons uitgebreide netwerk wel ondersteuning bieden bij meerdere behoeftes.

Case Azure VO Haaglanden

In hun zoektocht naar vrijheid, gebruiksgemak en innovatie kiezen steeds meer scholen voor de cloud. Stichting Voortgezet Onderwijs Haaglanden zette de stap naar de publieke cloud van Microsoft. Hoe bevalt dat en waar kan het beter?

Azure in gebruik nemen in 5 stappen

Overweeg je voor jouw onderwijsinstelling gebruik te maken van Microsoft Azure? Lees in dit artikel hoe je dit in 5 relatief simpele stappen zelf kunt bewerkstelligen.

Service en contact

We staan je graag te woord. Neem contact met ons op als je vragen hebt over Azure.