Ga naar content

Documizers is expert op het gebied van documentautomatisering en leverancier van documentoplossing DocuFlow. Documizers helpt onderwijsinstellingen om werk rondom documenten als contracten, arbeidsovereenkomsten, formulieren en beleidsdocumenten te vereenvoudigen en te automatiseren. Het team van Documizers staat bekend om z’n kennis van documentprocessen, het persoonlijk contact en de korte lijnen. Ook wel fijn, het team is gevestigd in Nederland. Dus gewoon bereikbaar tijdens kantooruren én in de Nederlandse taal.

Wat is DocuFlow?

DocuFlow is de documentoplossing van Documizers. Het is een online platform waarmee je documenten en e-mails kan genereren en verwerken. DocuFlow giet alle documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende applicaties aan elkaar. Zo wordt het genereren, versturen, digitaal ondertekenen en archiveren van bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, formulieren, inkoopopdrachten en verklaringen een fluitje van een cent.

Uitleg DocuFlow in 60 seconden:


DocuFlow onderdelen

DocuFlow bestaat uit zes onderdelen en biedt standaard integraties met meer dan 50 verschillende applicaties.

MODEL_DOCUFLOW4.max-800x600 kopiëren


DocuFlow functionaliteiten voor het onderwijs

  1. DocuFlow - Documentgeneratie
  2. DocuFlow - Digitaal ondertekenen met Evidos
  3. DocuFlow - Archiveren in SharePoint (of ander DMS)
  4. DocuFlow - Bulkverzending van documenten

Case

OMO automatiseert proces arbeidsovereenkomsten

Ons Middelbaar Onderwijs, ook wel bekend als stichting OMO, koos in 2015 voor DocuFlow van Documizers om het proces ten aanzien van arbeidsovereenkomsten te automatiseren. Annemarie van den Berghe, Coördinator team HR bij OMO, begeleidde de implementatie en deelt haar ervaringen.

Service en contact

Heb je een vraag over een oplossing van deze leverancier? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.