Barracuda Networks

Barracuda

De krachtige oplossingen van Barracuda Networks zijn geschikt voor de grootste onderwijsinstellingen, maar bieden ook het gebruiksgemak en de betaalbaarheid, die kleinere instellingen wensen. Door deze combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid blijven de producten van Barracuda Networks veel waardering oogsten.

Prijsinformatie

U kunt de prijsinformatie van dit product bekijken als u ingelogd bent.

U kunt inloggen op een tablet, notebook of desktop computer.

Productinformatie

Barracuda Cloud to Cloud Backup

Barracuda Cloud to Cloud back-up (CCB) geeft de gebruiker weer controle over zijn eigen data. Met CCB kan de gebruiker met onbeperkte retentie en data hoeveelheid Exchange Online, OneDrive for Business en SharePoint Online back-uppen naar de Barracuda Cloud. Bij data verlies kunnen zonder hulp van buitenaf hele omgevingen, mappen en individuele bestanden worden teruggezet zonder dat dit de gehele omgeving beïnvloedt.

Barracuda Spam & Virus Firewall 
Een geïntegreerde hardware- en software-oplossing voor bescherming van uw e-mailserver tegen spam-, virus-, spoofing-, phishing- en spyware-aanvallen. Hij activeert 12 allesomvattende beschermlagen voor de toonaangevende bescherming van e-mailservers van grote of kleine bedrijven.

Barracuda Message Archiver
De Barracuda Message Archiver is ontworpen om op een efficiënte manier emails te archiveren, om te voldoen aan wettelijke en regulerende behoeftes aan flexibiliteit, en om gebruik van archiveringstechnologie binnen de IT-sector efficiënter te maken. Om een standaardbeleid en probleemloze toegang tot berichten te activeren, wordt de inhoud van emails volledig opgeslagen en geback-upt zodat u berichten snel terug vindt.

Barracuda Web Filter
De Barracuda Web Filter wordt gebruikt voor het uitvoeren van beleid betreffende internetgebruik via inhoudsfiltering, blokkering van toepassingen en best-of-breed-spywarebescherming. Hij vergemakkelijkt ook de automatische verwijdering van spyware afkomstig van vooraf geïnfecteerde Windows-computers dankzij de geïntegreerde Barracuda Spyware-removaltool. Geschikt voor kleine en grote instellingen.

Barracuda Web Application Firewall
De Barracuda Web Site Firewall levert een optimale bescherming tegen hackers, pogingen om kwetsbaarheden in websites of -applicaties te misbruiken en data te stelen. Verbetert ook uw prestaties en beschikbaarheid.

Barracuda Load Balancer ADC
De Load Balancer is ontworpen om een hoge mate van beschikbaarheid en beveiliging te bereiken, en biedt allesomvattende mogelijkheden voor automatische omschakeling wanneer een server uitvalt, verkeer tussen verspreide servers en een geïntegreerde bescherming van het netwerk. Hiervoor integreert het systeem Server Load Balancing en Network Intrustion Prevention. Dit in een betaalbare en gebruiksvriendelijke netwerktoepassing.

Barracuda Link Balancer
De Barracuda Link Balancer voorziet in hoge bandbreedte vereisten en continuïteit van instellingen, ongeacht de omvang. De Barracuda Link Balancer optimaliseert het gebruik van meerdere Internetverbindingen, zoals T1s, T3s, DSL en de kabel. Door het combineren van links van een of meerdere internet service providers zal de noodzaak voor instellingen om meerdere dure links voor het dagelijks internet aan te schaffen afnemen. De Barracuda Link Balancer is geschikt voor automatisch failover in geval van link failure en verzekert u dat uw netwerk altijd is verbonden met het internet.

 

 

 


Contact opnemen

Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over deze overeenkomst.

servicedesk@slbdiensten.nl
020 - 420 13 96

Licentiedetails

Licentiejaar en einddatum

Licenties met één, drie of vijf jaar looptijd na moment van aanschaf zijn beschikbaar op aanvraag.

Licentievorm

Eenmalige aanschaf

Voor een eenmalige licentievergoeding verkrijgt u het eeuwigdurende gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Gebruikerslicentie

Voor een jaarlijkse licentievergoeding per eenheid (bijv. persoon, server of processor) verkrijgt u het gebruiksrecht op de software voor instellingsgebruik. Recht op thuisgebruik door studenten en/of medewerkers verschilt per overeenkomst.

Hoe de software geleverd wordt

De Barracuda appliances worden rechtstreeks door de leverancier / distributeur geleverd.

Ondersteuning

De garantieperiode bedraagt 12 maanden na aanschaf. Middels het afsluiten van een Barracuda Replacement Service is de instelling verzekerd van het binnen 24 uur na melding van defect kunnen beschikken over een vervangende appliance.

Administratie- en coördinatiekosten

Er worden administratiekosten in rekening gebracht. Log in voor meer informatie.

 
Blijf op de hoogte van onze nieuwste software, trainingen en overige activiteiten